Pure Intuitie

Weer tot jezelf komen en in je kracht staan

Mijn diensten

wat voor diensten mag ik u aanbieden?

spiritueel life coach

Een spiritueel life coach is iemand die je helpt contact te maken met wie je echt bent. Ze werken met je mee om je leven te veranderen / regisseren / navigeren, je verlangens bloot te leggen, stappen naar je doelen te zetten, je dromen te bereiken, beperkende overtuigingen te doorbreken en blokkades die een normaal levensproces in de weg staan te verwijderen. Een spiritueel life coach doet dat via zijn intuïtie. "zijn/haar welbekende buikgevoel" en geeft hierin advies/handvaten

Een spiritueel life coach is te allen tijde GEEN dokter maar geeft advies.

spiritueel life coaching kan zowel thuis als online gedaan worden of op locatie op afspraak.


Medium

Wat is een medium?

Een medium is iemand die contact kan leggen met de zielswereld. Een medium kan in contact treden met de ziel van zowel levenden, als overleden mensen. Een medium treedt voornamelijk in contact met de ziel van mensen die graag meer duidelijkheid willen over hun dromen en levensmissie.

Wat heb je eraan?
Doordat een medium contact legt met de zielswereld, kan hij of zij jou helpen inzichten te verkrijgen over stukken waar je zelf (nog) niet bij kunt. Je ziel is namelijk erg wijs en weet precies welke volgende stap jij mag gaan nemen. Maar bij veel mensen wordt die subtiele wijsheid overstemd door alle prikkels van buitenaf. Door werk, media en de dagelijkse sleur of andere invloeden van buitenaf.
Als je zicht krijgt op wat je echt wilt en wat jouw zielsmissie is, kun je keuzes maken die in overeenstemming zijn met wie jij werkelijk bent. Misschien twijfel je over een carrière-switch of een verhuizing, maar heb je net dat extra stukje bevestiging nodig. Of misschien weet je dat je huidige werk niet langer bij je past, maar heb je geen idee wat je dan wél wilt. Je ziel heeft al deze wijsheid in pacht en een medium kan die wijsheid naar bovenhalen.

mediumschap kan via een fotoreading of spontane waarneming. Als een medium een fotoreading doet moet de reader hier toestemming voor hebben als de persoon nog leeft. als de te readen persoon overleden is is dat aan het medium of diegene een reading krijgt ja/nee

Kun je zelf contact leggen met je ziel?
Ja, met name door geregeld te mediteren en je intuïtie te trainen. Maar ook al ben je nog zo fijngevoelig, soms is het moeilijk om je ego er even buiten te laten. Die stem die zegt dat je iets niet kunt, of dat er geen mogelijkheden zijn. Een medium vertelt jou objectief wat zich in je ziel afspeelt, zodat je je minder snel laat tegenhouden door belemmerende gedachten en geeft je inzichten/tools/handreikingen om mee verder te kunnen.

Mediumschap kan zowel thuis als online worden gedaan of op locatie.

Trance healing

Een diepere vorm van healing. Bij gewone healing is er vaak sprake van inbreng van de healer, door te voelen wat er mag gebeuren en wat er weggehaald of opgevuld mag worden. Bij Trance Healing laat de healer zich volledig leiden door de gidsen/engelen op zielsniveau. Dus dat gaat veel dieper dan bijvoorbeeld bij een reiki of magnetiseren. De healer doet dit in trance. Dit kan als zeer krachtig worden ervaren. Het is ook mogelijk dit op afstand te doen, maar vind zelf de trance-healer op locatie het meest krachtigst.

Trance healing kan op afspraak/afstand of op locatie.

Hypnotherapeut

Binnenkort mag ik me gecertificeerd Hypnotherapeut noemen. Ik ben met een opleiding hiervoor bezig.

Waarom zou je voor hypnose of hypnotherapie kiezen? Hypnotherapie is een veilige en effectieve manier om een breed scala aan problemen aan te pakken. Door middel van een diepe staat van ontspanning en concentratie kunt u uw onderbewuste openen en beperkende overtuigingen, gewoonten en gedragingen herprogrammeren. Ik ga je hierbij helpen.


Je denkt bij hypnose misschien aan de shows met mensen die opdracht krijgen om allerlei gekke dingen doen terwijl ze zich daar niet bewust van zijn. Dit is de zogeheten showhypnose. Het gaat hier puur om vermaak/entertainen meestal en dit heeft niets te maken met hypnotherapie. Het doel van de hypnotherapeut is jou te helpen en je uiteindelijk beter te laten voelen, niet om je belachelijk te maken tegenover andere mensen. Bovendien zou dat de hypnotherapeut hierbij niet ten goede komen en niet serieus kunnen nemen.
Hypnotherapie is een trance waarbij je voortdurend zelf de controle hebt. Als er iets opvallends gebeurt ben je er meteen weer bij. Terwijl je in deze trance bent gebruikt de therapeut gesprekstechnieken en vaardigheden waarmee je bij je eigen onbewuste processen komt. Vanuit deze onbewuste laag kun je klachten waarbij je eigen denkproces in de weg staat verhelpen of een andere weg in slaan die WEL voor je werkt.